ПОСТОЯННО ЗАВЛАДЯВАЩИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Лайф фитнес конзоли

Кардио тренировките на вашите трениращи се определят от конзолите, които използват. Конзолите Premium Discover предлагат завладяващи изживявания, изобилие от опции за забавление и връзка с фитнес приложения и носими устройства, които трениращите очакват. Интуитивните конзоли Integrity SL са за тези, които искат да се качват и да вървят и все пак да имат достъп до същата свързаност, която се намира в предложенията на първокласни конзоли. Създайте изживяване, идеално за вашето съоръжение и вашите трениращи.

lifefitness

lifefitness

lifefitness

lifefitness

КАРДИО КОНЗОЛА EVOLUTION

Открийте конзолата SE4

Конзолата Discover SE4 е върхът на технологията на кардио конзолата. Той предлага всичко, което вашите потребители очакват и всичко, от което се нуждаете, за да отделите вашето кардио оборудване.
Той може да се похвали с невероятно ярък екран, подобрена скорост и производителност, пълна свързаност с носими устройства, безжично зареждане за мобилни устройства и набор от опции за стрийминг за забавление. Конзолата SE4 въплъщава върха на научните изследвания и кардио иновациите.

ОТКРИЙТЕ SE4 СЕГА

ПОВИШАВАНЕ НА КАРДИО ИЗЖИВЯВАНЕТО С БЕЗПЛАТНО СЪДЪРЖАНИЕ

LIFE FITNESS ON DEMAND+

Безплатен достъп до повече от 500 вълнуващи фитнес изживявания, включени в конзолата. Това безплатно предложение включва 100+ интерактивни терена и 400+ тренировки с водещ инструктор. LFOD+ е достъпен за нови и съществуващи клиенти, когато се свържат с Halo. Life Fitness On Demand+ е създаден, за да ви помогне да печелите, като предоставя ангажиращи кардио преживявания, които карат вашите членове да се връщат.

РЕКЛАМА ЗА ВАШЕТО СЪОРЪЖЕНИЕ

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ СЪОБЩЕНИЯ

Началните екрани и превъртащите се съобщения могат да бъдат персонализирани, за да популяризират програми и услуги на съоръженията, да повишат лоялността към марката и да поддържат трениращите в течение с новини и събития. С връзката с Halo Fitness Cloud можете да достигате до членове с шаблонни имейли и да създавате сплотени съобщения. Можете също така да предложите предизвикателства за цялото съоръжение, за да мотивирате вашите трениращи.

БОГАТО ЗАБАВЛЕНИЕ

ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА СПОСОБНОСТ

Телевизор с висока разделителна способност, 21,5″ (на бягащи пътеки) 1080p означава, че вашите трениращи получават богато развлекателно изживяване. Разкрийте красотата на курсовете Lifescape или гледайте любимите предавания на трениращите в рязко и отчетливо видео.

КАРДИО ОБОРУДВАНЕ С КОНЗОЛА SE3HD

ДВИЖЕЩА ИНОВАЦИЯ

Оборудване за всяка нужда

Широката гама от кардио оборудване ви позволява да изберете фитнес оборудването, което отговаря на вашите уникални нужди.

ПОДОБРЕТЕ ВАШЕТО СЪОРЪЖЕНИЕ

Присъединете се към най-добрите

Говорете с консултант на Life Fitness,

за да научите кои продукти са подходящи за вашето съоръжение.