ЕФЕКТИВЕН И С НИСКО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Елиптични
кростренажори

Обширните изследвания доведоха до елиптични и кростренажори, които се чувстват гладки, естествени и удобни, като същевременно осигуряват ефективна тренировка.

ВИЖ ВСИЧКИТЕ

КОЙ КРОСТРЕНАЖОР Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАШАТА ФИТНЕС ЗАЛА?

Елиптични кростренажори за всеки бюджет и нужди на трениращи.

РЕПУТАЦИЯ ЗА НАДЕЖДНОСТ И КОМФОРТ

Нашите елиптични кростренажори за търговски фитнес зали имат репутация на надеждност и комфорт, проектирани за ефективна кардио тренировка, подходяща за трениращи с всички нива на фитнес.

ЗА ТРЕНИРАЩИ С ВСИЧКИ НИВА НА ФИТНЕС

Елиптичните кростренажори Life Fitness са част от клубове и спортни съоръжения по целия свят. От комерсиални здравни клубове до бутикови студиа за персонално обучение и елитни атлетически тренировъчни съоръжения, фитнес мениджърите разчитат на нашите елиптични уреди, за да помогнат на трениращите да постигнат здравословните си цели.

БАЗИРАН НА ЕСТЕСТВЕНО БЯГАЩО ДВИЖЕНИЕ

Нашата уникална елипсовидна траектория се основава на естественото движение на бягане, което се отнася за комфорта и биомеханичната ефективност.

ПРЕМИУМ КОНЗОЛИ

Поддържане на трениращите ангажирани и забавни

Life Fitness предлага разнообразие от опции, за да поддържате трениращите ангажирани, като същевременно отговаря на нуждите на вашето съоръжение.

DISCOVER MORE, DISCOVER SE4

ДВИЖЕЩА ИНОВАЦИЯ

Оборудване за всяка нужда

Широката гама от кардио оборудване ви позволява да изберете фитнес оборудването, което отговаря на вашите уникални нужди.

HALO FITNESS CLOUD

Фасилити мениджмънт

Трансформирайте управлението на вашето фитнес съоръжение с лекота, като използвате нашия цялостен дигитален инструмент – Halo Facility. Нашето безплатно софтуерно решение опростява управлението на оборудването Life Fitness и ви помага да вземате информирани бизнес решения. Изпитайте предимствата на безпроблемното управление на фитнес съоръжението днес с Halo Facility!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

ПОДОБРЕТЕ ВАШЕТО СЪОРЪЖЕНИЕ

Присъединете се към най-добрите

Говорете с консултант на Life Fitness,
за да научите кои продукти са подходящи за вашето съоръжение.