БЯГАЩИ ПЪТЕКИ

Над 500,000 Life Fitness бягащи пътеки, произведени от 1991 до днес. Нашите професионални пътеки са доказали своята надеждност, комфорт и качество.

ELEVATION SERIES

Първокласна серия Кардио оборудване, което комбинира уникален дизайн и избор между три варианта за конзола.Поддържайки интереса и забавлението на трениращите, всяка конзола предоставя необходима информация не само на тях, но и на менажиращите спортния обект. Това подпомага формирането на една завършена и качествена услуга.

INTEGRITY SERIES

Популярна в хиляди обекти, по цял свят, тази пътека на Life Fitness има практичен, елегантен дизайн и лесна за употреба конзола.Налична с WiFi връзка, която предоставя незаменима информация на менажиращите обекта и улеснява поддръжката на оборудването през бизнес портала на  LFconnect .

ACTIVATE SERIES

Пътеката „Activate Series“ е тънка, издръжлива и подходяща за обекти с всякакъв размер и капацитет. Снабдена с интуитивна конзола, с перфектен дизайн- подходяща както за начинаещи, така и за напреднали спортисти.Осигурен достъп до ценна информация за употреба на www.LFconnect.com.