СИЛОВО ОБОРУДВАНЕ

Селекторизирано

Селекторизираните силови машини Life Fitness са проектирани с фокус както върху издръжливостта, така и върху стабилната биомеханика, за да се гарантира, че осигуряват надеждна работа и ефективни резултати.

Виж всичките

ЗАЩО СЪОРЪЖЕНИЯТА ИЗБИРАТ SELECTORIZED

ДИЗАЙН И ФУНКЦИИ

ИЗБРАНО ОБОРУДВАНЕ LIFE FITNESS

ПОРАЗИТЕЛЕН ВИЗУАЛЕН ДИЗАЙН

СЕРИЯ INSIGNIA

Серията Insignia се интегрира в атмосферата на всяко съоръжение, което иска да достави изживяване отвъд силовите тренировки. Удивителната визуална привлекателност и привлекателните дизайнерски елементи създават нещо повече от стая за тежести. Insignia е пълна гама машини с естествени, независими, сближаващи се/отклоняващи се движения в луксозен пакет.

ПРЕГЛЕД НА ОБОРУДВАНЕТО

АТРАКТИВЕН. ЕФЕКТИВЕН. НАДЕЖДЕН.

AXIOM SERIES

Серията Axiom съчетава модерен, привлекателен дизайн с простота на функцията. Ниските височини на кулата, малките отпечатъци и машините с една и две функции осигуряват пространствено ефективна якостна верига, приветстваща всички потребители в по-малки пространства.

ПРЕГЛЕД НА ОБОРУДВАНЕТО

ТРЕНИРОВКАТА С ТЕЖЕСТИ СТАНА ДОСТЪПНА

CIRCUIT SERIES

Circuit Series е продукт за сядане и тръгване. Няма никакви настройки за потребителя, а съпротивлението на бутона е интуитивно и лесно. Circuit Series е отлично въведение в силовите тренировки и чудесен избор за кръгови тренировки. Серията Circuit е перфектна за общността на активно остаряващите, нови трениращи или потребители, които търсят бързи и лесни преходи..

ПРЕГЛЕД НА ОБОРУДВАНЕТО
СЪЗДАДЕНО ЗА ЕФЕКТИВНОСТ

ИЗБРАНО ОБОРУДВАНЕ ЗА HAMMER STRENGTH

PREMIUM PERFORMANCE

HAMMER STRENGTH SELECT

Hammer Strength е почитан заради естественото си усещане, а Hammer Select е ненадминат, когато става въпрос за чисто, гладко движение. Hammer Select е преминал най-строги тестове в лаборатории и, което е по-важно, изпитани във времето злоупотреби в съоръжения за ефективност по целия свят.

ПРЕГЛЕД НА ОБОРУДВАНЕТО

ЧИСТОТА НА ДВИЖЕНИЕТО

ИЗБРАНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕ (MTS)

MTS въплъщава усещането за машините, заредени с плоча със сила на чук, с удобството на селекторни стекове за тегло. Специалните купчини тежести за всяка ръка или крак създават уникално изо-латерално изживяване, което не се среща на други избрани машини.

ПРЕГЛЕД НА ОБОРУДВАНЕТО
ПОДОБРЕТЕ ВАШЕТО СЪОРЪЖЕНИЕ

Присъединете се
към най-добрите

Говорете с консултант на Life Fitness, за да научите кои продукти са
подходящи за вашето съоръжение.

HALO FITNESS CLOUD

Фасилити мениджмънт

Трансформирайте управлението на вашето фитнес съоръжение с лекота, като използвате нашия цялостен дигитален инструмент – Halo Facility. Нашето безплатно софтуерно решение опростява управлението на оборудването Life Fitness и ви помага да вземате информирани бизнес решения. Изпитайте предимствата на безпроблемното управление на фитнес съоръжението днес с Halo Facility!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ