Assault AirBike

ТРЕНИРОВКИ БЕЗ ГРАНИЦИ

ASSAULT FITNESS: МИСИЯ

Assault Fitness дръзко отстоява позициите си във фитнес индустрията, със своето здраво и издръжливо оборудване,което разчупва стереотипите на конвенционалните тренировки. Продуктите на Assault Fitness са проектирани, за да предизвикват потребителите, с всяка тренировка, да надминават собствените си възможности, да градят сила и издръжливост. Assault Fitness имат мисия да мотивира клиентите си да работят усърдно и постигат победи заедно с тях.
Мисията на Assault Fitness е да изгради едни уникални стандарти в индустрията за фитнес оборудване, да създава продукти, които не само да издържат много години,но и да променят коренно визията на високоинтензивните занимания. Нашите продукти са дръзки, компактни и елегантни.
С елитното си оборудване, Assault Fitness има за цел, както да постави нови стандарти в тренировките на световно известните спортисти, така и да предостави голямо разнообразие на всички трениращи, търсещи предизвикателство.Ние създаваме едно фитнес оборудване, което е по-уникално от всичко, съществуващо на пазара до момента.

ТРЕНИРОВКИ БЕЗ ГРАНИЦИ

Вентилаторните колелета са на пазара от десетилетия.Дълги години никой не се наема да инвестира и подобри дизайна им, докато нашият екип не се заема с отговорната задача по създаването на най-висококачествените и издръжливи въздушни колелета на пазара. Assault AirBike предлага финни и детайлни настройки, според спецификите на трениращите, следене на сърдечната честота и разнообразие от предварително структурирани тренировки .

ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛ ВЪРХУ ТРЕНИРОВКИТЕ СИ!

Мониторинг на Пулсова честота, RPM, Скорост, Калории и WATTS!