БЯГАЩИ ПЪТЕКИ

Над 500,000 Life Fitness бягащи пътеки, произведени от 1991 до днес. Нашите професионални пътеки са доказали своята надеждност, комфорт и качество.

Трениращи във фитнес залата с бягащи пътеки Life Fitness

БЯГАЩИ ПЪТЕКИ ELEVATION SERIES

Първокласна серия Кардио оборудване, което комбинира уникален дизайн и избор между три варианта за конзола. Поддържайки интереса и забавлението на трениращите, всяка конзола предоставя необходима информация не само на тях, но и на менажиращите спортния обект. Това подпомага формирането на една завършена и качествена услуга.

Трениращи на бягаща пътека Integrity от Life Fitness

БЯГАЩИ ПЪТЕКИ INTEGRITY SERIES

Популярна в хиляди обекти, по цял свят, тази пътека на Life Fitness има практичен, елегантен дизайн и лесна за употреба конзола. Налична с WiFi връзка, която предоставя незаменима информация на мениджърите на обекта и улеснява поддръжката на оборудването през бизнес портала на  Halo Fitness Cloud.

Мъж тича на бягаща пътека Activate в домашни условия

БЯГАЩИ ПЪТЕКИ ACTIVATE SERIES

Пътеката „Activate Series“ е тънка, издръжлива и подходяща за обекти с всякакъв размер и капацитет. Снабдена с интуитивна конзола, с перфектен дизайн – подходяща както за начинаещи, така и за напреднали спортисти.

Бягащи пътеки - Често задавани въпроси

Професионалните бягащи пътеки са създадени за интензивна употреба във фитнес центрове, което определя и някои от основните разлики в сравнение с домашните.

1. Мотор и скорост

Професионалните пътеки са оборудвани с мотор с мощност до 8 конски сили, който позволява развиване на скорост до 20 км/ч. За разлика от тях домашните пътеки се фокусират върху комфорта в дома и използват по-тих и слаб двигател (3-4 конски сили)

2. Обем и тегло

Професионалните бягащи пътеки са осезаемо по-големи и тежки от домашните. Дизайнът на рамката е масивен, което осигурява по-голяма стабилност по време на тренировка. Бягащите пътеки от серия Elevation на Life Fitness са с тегло от около 200 кг.  Те позволяват и значително по-голямо тегло на трениращите.

3. Конзоли

Конзолата предоставя начинът, по който трениращите взаимодействат с бягащата пътека. Професионалните кардио уреди предоставят не само повече опции за забавление и следене на тренировките на клиентите, но и детайлна информация за използването на уреда, износването и други ключови параметри на собствениците на фитнес центрове.

4. Цена

Различните серии и класове бягащи пътеки имат съществени разлики помежду си. Все пак разлика в цената на домашните и професионалните уреди е оправдана от по-голямата здравина, мощност, използвани части, конзола при  вторите.