Discover Consoles

Конзоли Discover

Конзолите Discover предлагат завладяващо изживяване по време на тренировка. Богати на опции и стилни на външен вид, те променят изцяло кардио тренировката, която сте познавали до сега.

Discover SE3 HD

Резултат от обширни изследвания, кое кара трениращите да се връщат всеки следващ ден мотивирани в залата. Атрактивен дизайн с лесен за управление интерфейс, плюс много развлекателни приложения.

Discover SE3

Изпипана до най-малкият детайл и залагаща на персонализацията. Приканващият и достъпен дизайн на интерфейса на конзолата, прави тренировките запомнящи се и поощрява ангажираността на клиентите.

Discover ST

Конзолата Discover ST предлага достъпно забавление, осигурено от вградения телевизор с висока разделителна способност и лесно взаимодействие с трениращия, чрез интуитивен сензорен екран.

Интерактивни трасета

Красивите Lifescape и RunSocial трасета, позволяват на потребителите да тренират с приятели или други трениращи навсякъде по света в реално време.*

*Налично само с конзола Discover SE3 HD

Развлекателни приложения

Добавяйки опции за гледане на видео апликации като Netflix, Hulu и Pandora Radio, конзолата изцяло променя начинът, по който обектите гледат на забавлението, като част от тренировката.

*Налично само с конзола Discover SE3 HD