Групови Тренировки

Когато вашите клиенти са мотивирани, те се връщат отново. Тренировката в малки групи мотивира чрез сплотеност, доверие и обща енергия. Това е мощен начин за вдъхновяване на трениращите във всяко фитнес съоръжение.

GROUP EXERCISE (GX)

Портфолиото от продукти на GX се характеризира с изящен дизайн и функционален баланс. Всеки продукт е създаден в синхрон с другите от серията и с мисълта да се допълват естествено.

LIFE FITNESS CYCLES

Създайте върховното колоездене на закрито. Спининг байковете задвижвани от ICG® съчетават привлекателен дизайн с подобрено цифрово изживяване.

SYNRGY360 SYSTEM

Една новаторска система за тренировка на малки групи, предназначена да създаде незабравими преживявания за всички участници. Няколко конфигурации и допълнителни опции създават почти неограничени възможности за тренировка.

HD ELITE КЛЕТКИ

Здравина и интензивност, всичко което трениращите очакват от Hammer Strength. Тренировката на HD Elite е за хора, които искат да увеличат интензивността и да подобрят силовите си резултати чрез групови тренировки.

HD ATHLETIC

Модулярността позволява на всяка зала да изгради уникална и вълнуваща среда за групови тренировки, според нуждите си.

CIRCUIT SERIES

Удобна за настройка и работа система на базата на ластици със съпротивление. Благодарение на ниското стартово съпротивление, уредите от серията са изключително подходящи за начинаещи.