InMovement™

Компания на LIFE FITNESS

Родена от опита на Life Fitness® в биомеханиката и проучванията как движението влияе на човешкото тяло. InMovement® връща движението в офиса, обединявайки продуктивността със здравословните навици.

Здраве и продуктивност

Офисът измъчва тялото ни с продължителното седене, което влияе неблагоприятно на физическото и психическото ни здраве. InMovement обединява здравословните навици с продуктивността по начин, който допринася за по-доброто ни настроение, повече енергия и цялостно здраве.

Средства

InMovement е единствената компания посветена на развиването на продукти, които съчетават работата с движението. InMovement™ TreadMill Desk и Elevate Desktop™ сериите са само началото на еволюцията на работното място.

Услуги

Екипът на InMovement помага на компаниите, които искат да преминат към активна работна среда.

INMOVEMENT™ TREADMILL DESK

С InMovement™ TreadMill бюро правите здравето си ваш приоритет, без да жертвате работата си. Ходенето държи мозъкът активен и е свързано с повишената продуктивност и по-добро настроение. И не се чувствате заклещени в стола си цял ден.

ELEVATE DESKTOP™ SERIES

Elevate DeskTop™ серията, ви дава свободата да се изправите докато работите, като трансформира работната ви среда в изправящо се бюро.