LFconnect

Максимизиране

Открояване

Взаимодействие

LFconnect апликацията позволява на Apple® и Android™ устройствa да взаимодействат с Life Fitness уредите.  Това прави лесно следенето на прогреса на трениращия, предлага  достъп до персонализирани тренировъчни програми, мотивация и ангажираност .

Връзка с уредите

Когато свържете устойството си към Discover, Explore или Track+  конзоли с LFconnect, незабавно бивате разпознати. Връзката осигурява тракинг на тренировките  и ви дава достъп до персонализирани тренировки, създадени в LFconnect.com.

 

GPS

Проследявайте бягането си на открито, разходки или колоездене. Изгорените калории, време и дистанция се качват и съхраняват на LFconnect.com.

Седмични цели

Поставяйте и следете седмичните си цели. Мотивиращата скала на изгорените калории се изпълва с приближаването Ви до зададената цел.

In-Workout Дисплей

Смартфонът Ви може да бъде използван като втори дисплей, за показване на информацията свързана с тренировката Ви, докато се възползвате от различните развлекателни опции на Discover SE и SI конзолите.

Съвместими приложения

Всички най-популярни фитнес приложения на пазара, взаимодействат с кардио уредите на Life Fitness посредством LFconnect.

Изтеглете LFconnect приложението

Съвместим с Apple и Android устройства. Изтеглете приложението за вашия смартфон от тук.

 

 

english_get

badge_ios_english-en

lf-connect-app