LIFE FITNESS ON DEMAND

Life Fitness On Demand е виртуален ресурс на свързани кардиомашини, който позволява на трениращите да изберат категория тренировка, да изберат трудност и да избират от нарастваща библиотека с тренировки. Тъй като онлайн обучението е тенденция номер едно във фитнеса според годишното проучване на Американския колеж по спортна медицина, нуждата от On Demand е неизмерима.

https://lifefitness.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/

On-Demand съдържанието е фактор

, който променя играта

ON-DEMAND КАРДИО КЛАСОВЕ

ON DEMAND Е ПРИ ТЪРСЕНЕТО

Трениращите очакват тренировките им да бъдат съобразени с тяхното ниво на физическа подготовка, да постигнат напредък към фитнес целите си и да останат развълнувани по време на пътуването. Честите проучвания и данните от практиката показват, че е наложително фитнес залите и съоръженията да разполагат сON-DEMAND+.

ТРЕНИРОВКИ, КОИТО РАСТАТ ЗАЕДНО С ВАС

Вашият обект може да преодолее пропастта между очакванията на трениращите и фитнес преживяванията им. Life Fitness On Demand разполага с разширяваща се библиотека от тренировки, които поддържат фитнес пътуването свежо и вълнуващо. Когато вашите трениращи намерят нови тренировки от любимите си треньори, те ще продължат да се връщат към това – или към когото – са развълнувани.

БЪДЕЩИ ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ

Вълнуващите нови актуализации ще позволят на съоръженията с Life Fitness On Demand да качват собствени видео тренировки, собствена марка на конзолите и съдържанието, както и собствени избрани инструктори, за да създават свои общности или да адаптират тренировките.

LIFE FITNESS ON DEMAND

ПОТОПЕТЕ СЕ В ТРЕНИРОВКИ ON-DEMAND

КАРДИО УРЕДИ С LIFE FITNESS ON DEMAND

ELEVATION И INTEGRITY SERIES