трчање

над 500,000 Life Fitness трчање, произведени од 1991 до денес. Нашите професионални патеки докажаа својата сигурност, удобност и квалитет.

ПОДИГАЊЕ СЕРИЈА

Првокласна серија Кардио опрема, што ги комбинира уникатен дизајн и избор помеѓу три опции за конзола. Одржувајте интересот и забава на тренирам, секоја конзола обезбедува релевантни информации не само на нив, но и на менажиращите спортскиот објект. Ова помага формирањето на една завршена и квалитетна услуга.

ИНТЕГРИТЕТ СЕРИЈА

Популарна во илјади објекти, низ целиот свет, оваа патека на Life Fitness има практичен, елегантен дизајн и лесна за употреба конзола. Достапна со WiFi конекција, која обезбедува незаменлива информации на менаџерите на објектот и олеснува одржувањето на опремата во бизнис порталот на Хало Фитнес Облак.

Активирајте СЕРИЈА

патеката “Активирајте Серија” е тенка, издржливи и погодна за објекти со која било големина и капацитет. Опремена со интуитивен конзола, со совршен дизајн – погодна за почетници, така и за напредни спортисти.