чекан СИЛА

создава шампиони, веќе повеќе од 25 години.

Hammer Strength создава спортисти, повеќе од 25 години. Не само професионалци, но и луѓе, кои имаат желба да тренираат како такви.

Ова е здравото опрема во индустријата, што им помага на спортистите да стигнат нивото, кон кое се стремат. Hammer Strength се движи по начинот, на кој телото е наменето да се движи и наградува напорната работа со резултати.

резултатите, на кои елитните спортисти се потпираат речиси три децении.

ПРОИЗВОДИ

Дали знаете дека ?

29 од 30 Тимот во NBA тренираат на апарати Hammer Strength.

Дали знаете дека ?

100% од професионалните тимови во американски фудбал и безбол во САД, користат Life Fitness и Hammer Strength опрема.

Дали знаете дека ?

24 од 30 Тимот во Професионалната хокеарска лига користат Hammer Strength.