Професионално Силово Фитнес Оборудване

Широка гама от силови уреди, необходими във всяка фитнес зала и на всеки трениращ.

INSIGNIA SERIES

Оптимално взаимодействие между трениращ и машина. Първокласно оборудване, което съчетава впечатляващ визуален облик с елегантни дизайнерски елементи, естествено усещане и изключително незабравимо изживяване. Insignia Series е нов стандарт във фитнес оборудването.

ПОТПИС СЕРИЈА

Серијата Signature вклучува машини со дискови, лежалки и ракот, и машини со кабли. Секоја еден апарат од серијата комбинира исклучителни перформанси со неверојатна дизајн естетика.

OPTIMA СЕРИЈА

Сите апарати во серијата Optima имаат чист, атрактивен изглед и нудат ефикасно решение за вежби во сали со која било големина.

FIT СЕРИЈА

Ефикасно и компактно опрема заштеди простор со својот дизајн.

КОЛО СЕРИЈА

Удобна за настройка и работа система на базата на ластици със съпротивление. Благодарение на ниското почетна отпор, уредите од серијата се исклучително погодни за почетници.