КРОСТРЕНАЖОРИ

Долгогодишни истражувања во сферата на биомеханика доведуваат до создавање на едно непречено и удобно движење при користењето на кростренажорите на Life Fitness. Брендот нуди широк спектар на производи, со фокус врз почитувањето на моделите на природното човечко движење.

ПОДИГАЊЕ СЕРИЈА Elliptical крст тренер-

Екслузивно Кростренажор за професионална употреба, кој се обложува на тивка работа, природно движење и последни иновации во сферата на биомеханика. Дигиталната мултимедија дополнува искуството и ќе ви помогне да понудат на своите клиенти сеопфатна услуга.

ПОДИГАЊЕ СЕРИЈА FLEXSTRIDER ТРЕНЕРОТ

Кростренажорът “FlexStrider” овозможува на тренирам да регулираат должината на чекорот во движење, како и да избираат најсоодветен за нив програми. Уредот обезбедува едно непречено движење, личи трчање и џогирање.

КРОСТРЕНАЖОРИ INTEGRITY SERIES

Дългосрочност, цврстина и погодност. Безжичната Интернет конекција обезбедува непроценливо повратни информации и информации,во платформата LFconnect.com, како за менажиращите објектот, така и за тренира.

Активирајте СЕРИЈА крст-ТРЕНЕРОТ

İntituitivnata konzola, со чист и елегантен дизајн е идеален прилог на оваа прекрасна и компактна машина од серијата “Активирајте”. Кростренажорът обезбедува можност за размена на информации во платформата LFconnect.com.