професионални велоергометри

Историјата на Life Fitness започна со создавање на првиот електронски вежбање Велосипеди, пред повеќе од 45 години.Од тогаш натаму тркалата Lifecycle не престануваат да еволюират.Професионалното тркало симулира движење по пат, додека почитува биомеханичка правилна позиција на телото, на нозете, минимизира оптоварувањето во колената и зглобовите и обезбедува едно исклучително пријатно оптоварување.

Велоергометри ELEVATION SERIES LIFECYCLE BIKES

Една врвна комбинација меѓу неповторлив дигитално искуство и непроценливо повратни информации и обработка на информации за вашиот објект. најлесен круг пред спуштањето, прави апаратот погоден за луѓе, со различно ниво на подготовка. при поврзување, конзолни нудат детални информации за производот, што е непроценливо за квалитетното менажиране на секој објект.

Велоергометри INTEGRITY SERIES LIFECYCLE BIKES

Самозадвижващите се апарати од серијата Integrity се погодни за најпрометните денови во салата. Достапни се со WiFi конекција, која е непроценливо за следење на презентирањето на машината и нејзината поддршка, во платформата на Хало Фитнес Облак.

Велоергометри ACTIVATE SERIES LIFECYCLE BIKES

Лесен круг пред спуштањето и интуитивна конзола прави овие велоергометри идеални како за почетниците, така и за најнапредните Ви клиенти. Тркалата од серијата со самозадвижваща систем Аctivate Series се познати со компактност и цврстина.