Кои сме Ние?

Life Fitness е американска фирма, бренд №1 за професионално и домашно фитнес опрема. Life Fitness нуди полн спектар на кардио и енергетски апарати, со најдобра ергономија за почетници и професионалци. Компанијата претставува и марката лидер во bodybuilding – Јачина на чекан, високо пофесионалнни машини со слободни тежини, без движење и доживотна гаранција.

Едно е сигурно Life Fitness е компанија издржа тестот на времето веќе 4 децении на глобалниот пазар на фитнес опрема. Нејзиното мото "Build to Lead" / направени за да водат / е гаранција за просперитет, имиџ и врвен квалитет.

Единствената патека во светот, поминала успешно тестот за континуирана работа во текот на 3 години - 24 часа дневно е патека на Life Fitness. Специјализираниот софтвер покривот и највисоките барања на тренирам. Сите апарати на Life Fitness одговараат на меѓународниот стандард за квалитет ISO 9001.

Сите апарати на Life Fitness одговараат на меѓународниот стандард за квалитет ISO 9001. За сите специјалисти името Life Fitness е синоним за квалитет и престиж за фитнес опрема.

ВИДЕТЕ дел од корисниците, Кои веќе ни верував

поддршка,кога е потребно

освен уредите, нашето признание на светски лидер се гарант за континуирана поддршка на нашите клиенти со консултации, финансирање и сервис за вашата опрема. Со искуство можеме да создадеме бизнис модел овозможува Вашето успешно позиционирање на динамичниот фитнес пазар. Ние сме посветени на успехот на нашите клиенти. Дали преку понудата на нов пристап, дизајн, располагање, или преку обуки за персоналот или тренира, ние сме најмногу квалификуван тим. Така како им помагаме на луѓето да живеат поздраво, ние им помагаме и на нашите партнери за успешен бизнис.

искуство, што се разликува

LIFE FITNESS JOURNEY создава исклучително искуство на тренирам, придонесува за привлекување на нови клиенти, наметнувајќи им да доаѓаат одново и одново. Овој приод насочен кон фитнес просторот создава динамична средина, каде апаратите се групирани по можно оптималната варијанта. Оваа иновативна дизајн филозофија придонесува за оптимално фитнес искуство и разликува вашиот фитнес од останатите. LIFE FITNESS JOURNEY нуди ова, кое мотивира и задржува тренира – средина, напредок, разновидност и социјален контакт.

 • Комплетни решенија за вашиот бизнис
 • 2d и 3d дизајнирање на фитнес салите
 • внатрешен дизајн

   

 • Опрема на сали за аеробик

 • Финансии, анализа на регионот

 • Спортски тротоарите и додатоци

 • Опрема за соблекувални

 • Обука на менаџерски и тренинг на персоналот

 • Откуп на фитнес опрема
Марката №1 во светот за фитнес опрема е со неповторлива 40 годишна историја на обезбедување на работа, удобност и трајност.

Почеток на Активноста

Основана во 1993. фирма иел-Фитнес"ДООЕЛ е пионер во областа на трговијата и опремувањето на професионални и домашни фитнес центри. повеќе од 20 години на бугарскиот пазар, фирмата докажала професионалноста и квалитетот на понудените од неа услуги. Во годините фирмата е застапник на неколку светски познати брендови фитнес опрема:

1993 - 2004 - развива и претставува "Kettler" - Германија

1999 - 2004 - ексклузивен застапник на "Jimsa" - Турција

2003 - до денес - ексклузивен претставник за Бугарија на "Life Fitness" - USA

"Пиеле-Фитнес" е секогаш во чекор со најсовремените трендови во својот бранша. стремежот за здрав и природен начин на живот во изминатата деценија доведе до глобален бум на фитнес индустријата и широката промоција на т.н. фитнес и спа центри. модерни, разновидни и тонизирачки програми, и спа третмани гарантираат здрав ефект. Во одговор на барањата на новиот век, ние сме во состојба да ви понудиме целосно проектирање и изведба на вашиот спортски комплекс. Подготовка на бизнис модел за успешно управување, Усогласеност со најновите трендови во индустријата. На широк спектар на услугите, како и нашиот долгогодишно искуство гарантира квалитетот и просперитетот на фитнес центрите, кои стануваат наши партнери.

Компанијата има свои партнери - кооперанти и дистрибутери, кои одговараат на нашите и вашите барања за висок квалитет. Така се затвора целокупниот циклус на опрема на големи спортски комплекси со завршена концептот за Fitness, Спа, и Wellness.

Динамиката на фитнес индустријата морале континуирано учење и на нашиот тим. За целта ние присуствуваме на најзначајните меѓународни форуми, добивајќи информации и обука од лидерите во индустријата. Тоа придонесува за континуирано усовршување на нашите услуги: проектирање, дистрибуција, анализа финансии, дизајн, теническа одржување и по инсталационо обука на менаџерскиот и тренинг на персоналот, се само дел од работите, со кои се разликуваат нивото и професионализмот на опремените од нас објекти.

Сè повеќе модерни спортски комплекси, развиени специјално за потребите на крајниот клиент, разновидност, еднакви можности за вежбање и пријатно поминување во фитнес центрите се од најважните фактори влијаат на вашиот бизнис.