Оборудвани Зали

Част от клиентите, които ни се довериха

Pulse Fitness & SPA

Разположен на над 5 500 кв.м. Pulse Fitness & Spa е най-големият фитнес комплекс в България. В Life Fitness зоната на над 1200 кв.м. са позиционирани над 60 уреда със свободни или магазинни тежести, дъмбели, пейки и всичко небходимо за вашата тренировка. Всички съоръжения в тази зона са от най-високия клас на лидерите на пазара Life Fitnes.

Synergy етажът е снабден с 2 уреда от професионалната серия на Life Fitness Synergy 360. В кардио зоната на Pusle Fitness & Spa има над 90 съоръжения. Всички те са от най-високия клас професионални уреди на Life Fitness.

The Gym

Във фитнес център THE GYM всички уреди са на високо професионално ниво, което осигурява максимално удобство при работа.

Sparta Fitness

Sparta Fitness също се довери на качеството!

Pulse Fitness – пл.Народно Събрание

Вторият от веригата лайфстайл клубове Pulse е разположен на площ от над 1000 кв.м. в топ центъра на столицата и е оборудван с последна генерация уреди на Life Fitness.

Orange Fitness

Клубовете Orange Fitness са създадени така, че да доставят уникална услуга от премиум клас – комбинация от иновативни фитнес програми и най-съвременно силово и кардио оборудване „Life Fitness“ .

Trinity Sport & Beauty Center

Модерната фитнес зала е оборудвана с най-високия клас уреди Life Fitness. През целия тренировъчен процес кардио уредите проследяват какво се случва в тялото и изготвят статистика за работоспособността му, разхода на енергия, както и за интензивността на натоварванията.

UPI Beauty & Spa

Фитнесът в UPI Beauty & Spa е оборудван с уредите на Life Fitness.

Pulse Fitness & SPA Lulin

Най-новият спортен клуб от топ веригата Pulse се гордее с безупречен интериор и оборудване. Силовата зона е разположена на площ от 600 кв. м и е оборудвана с последно поколение уреди Life Fitness. Изключително модерната кардио зона е оборудвана с над 50 уреда – крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други.