КРОСТРЕНАЖОРИ

Дългогодишни изследвания в сферата на биомеханиката довеждат до създаването на едно плавно и удобно движение при използването на кростренажорите на Life Fitness. Марката предлага голямо разнообразие продукти, с фокус върху спазването на моделите на естественото човешко движение.

ELEVATION SERIES ELLIPTICAL CROSS-TRAINER

Първокласен Кростренажор за професионална употреба, който залага на тиха работа, естествено движение и последни иновации в сферата на биомеханиката. Дигиталната мултимедия допълва преживяването и ще Ви помогне да предложите на клиентите си една цялостна услуга.

ELEVATION SERIES FLEXSTRIDER TRAINER

Кростренажорът „FlexStrider“ позволява на трениращите да регулират дължината на стъпката в движение, както и да подбират най-подходящите за тях програми. Уредът предоставя едно плавно движение, наподобяващо бягане и джогинг.

КРОСТРЕНАЖОРИ INTEGRITY SERIES

Дългосрочност, здравина и удобство. Безжичната Интернет връзка предоставя безценна обратна връзка и информация,през платформата LFconnect.com, както за менажиращите обекта, така и за трениращите.

ACTIVATE SERIES CROSS-TRAINER

Интитуитивната конзола, с изчистен и елегантен дизайн е идеално допълнение към тази красива и компактна машина от серията „Activate“. Кростренажорът предоставя възможност за обмен на информация през платформата LFconnect.com.