Професионални Велоергометри

Историята на Life Fitness стартира със създаването на първият електронен велоергометър, преди повече от 45 години.От тогава насетне колелетата Lifecycle не спират да еволюират.Професионалното колело симулира движение по път, като същевременно спазва биомеханично правилна позиция на тялото, на краката, минимизира натоварването в коленете и ставите и предоставя едно изключително приятно натоварване.

Велоергометри ELEVATION SERIES LIFECYCLE BIKES

Една първокласна комбинация между неповторимо дигитално преживяване и безценна обратна връзка и обработка на информация за Вашия обект. Лесният заход, прави уредът подходящ за хора, с различно ниво на подготовка. При свързване, конзолите предлагат детайлна информация за продукта, което е безценно за качественото менажиране на всеки обект.

Велоергометри INTEGRITY SERIES LIFECYCLE BIKES

Самозадвижващите се уреди от серията Integrity са подходящи за най-натоварените дни в залата. Налични са с WiFi връзка, която е безценна за следенето на представянето на машината и нейната поддръжка, през платформата на Halo Fitness Cloud.

Велоергометри ACTIVATE SERIES LIFECYCLE BIKES

Лесен заход и интуитивна конзола прави тези велоергометри идеални както за начинаещите, така и за най-напредналите  Ви клиенти. Колелетата от серията със самозадвижваща система Аctivate Series са известни с компактност и здравина.