MASSAGE REINVENTED®

Ново измерение в масажа и възстановяването.

Нашата уникална мисия е да предоставим ефективни и естествени уелнес решения за цялото тяло, за да помогнем на хората да се чувстват по-добре и да правят повече от това, което ги движи.

НАУКА | ИНОВАЦИЯ | ПРИРОДА

Продукти

История

Therabody APP

Перкусионна терапия, достигаща дълбоко в мускула и съобразена с нуждите на вашето тяло, в реално време, както никога досега.

QuietForce Technology™

Ненадмината сила.
Забележително тихо.

Моторът, който ни трябваше, не съществуваше. Затова го измислихме. Новият ни патентован безчетков мотор с технологията QuietForce осигурява същата сила на дълбокия мускулен масаж на Theragun, като същевременно е по-тих от всякога.

Сравним шум като от

Електрическа четка за зъби

60% по-дълбоко достигане

В сравнение със стандартните масажори

Приложението Therabody се учи от вашето уникално поведение и предпочитания, като се интегрира с Apple Health, Google Fit и Samsung Health, за да препоръча ръководени процедури специално за вашето тяло.

Настройка на Скоростта

Никога не сте имали толкова много възможности под ръка. Настройте устройството си на избрана скорост между нашите научно калибрирани 1750 - 2400 перкусии в минута (PPM) и получете точната процедура, от която се нуждае вашето тяло.

Защото всеки се възстановява със собствена скорост.

Почувствайте разликата с Theragun

Дълбочината, скоростта и силата са ключът към ефективността на дълбокия мускулен масаж. Theragun въздейства върху мускула с целенасочена, научно калибрирана сила, за по-големи терапевтични ползи за тялото.

Той достига 60% по-дълбоко в мускула от други масажори. Със своите 40 удара в секунда. Theragun предоставя най – мощната терапия, която няма да получите с високоскоростните масажори с ниска амплитуда, които вибрират и свръхстимулират кожата.

Истински хора. Истинска наука.
Реални възможности.

Всеки има своята лична история