ОБОРУДВАНИ ЗАЛИ

Част от клиентите, които ни се довериха

Zona Fitness

Най-новият фитнес в град Севлиево. Модерно оборудван с кардио уреди от серииите Elevation, Optima, Signature и силови уреди Hammer Strength.

Transformers Fitness

Иновативен. Ултрамодерен. Без аналог в Габрово.

Transformers Fitness не e просто залa за тренировки, Transformers Fitness е единствения по рода си у нас лайфстайл фитнес. Той е едновременно убежище от стреса и дом, в който всеки може да намери подкрепа за собствените си цели и мечти.

Pulse fitness DOWNTOWN

Открит през 2018, Pulse Fitness DOWNTOWN е най-иновативният и луксозен фитнес клуб в София. Огромна кардио зона, оборудвана с над 50 уреда от най-новата серия на LifeFitness – Elevation Discover SE3. Силова зона с над 100 уреда, която ще задоволи нуждите и на най-капризните трениращи.

Мидалидаре Hotel & Spa

Midalidare Hotel & SPA е луксозен комплекс, който предлага на своите клиенти първокласно преживяване и атмосфера.

Залата е изцяло оборудвана с професионални фитнес уреди Life Fitness и спортни аксесоари на Escape Fitness.

The Gym

Във фитнес център THE GYM всички уреди са на високо професионално ниво, което осигурява максимално удобство при работа.

Sparta Fitness

Sparta Fitness също се довери на качеството!

Pulse Fitness – пл.Народно Събрание

Вторият от веригата лайфстайл клубове Pulse е разположен на площ от над 1000 кв.м. в топ центъра на столицата и е оборудван с последна генерация уреди на Life Fitness.

Orange Fitness

Клубовете Orange Fitness са създадени така, че да доставят уникална услуга от премиум клас – комбинация от иновативни фитнес програми и най-съвременно силово и кардио оборудване „Life Fitness“ .

Pulse Fitness & SPA Lulin

Най-новият спортен клуб от топ веригата Pulse се гордее с безупречен интериор и оборудване. Силовата зона е разположена на площ от 600 кв. м и е оборудвана с последно поколение уреди Life Fitness. Изключително модерната кардио зона е оборудвана с над 50 уреда – крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други.

Pulse Fitness & SPA Bulgaria

Разположен на над 5 500 кв.м. Pulse Fitness & Spa е най-големият фитнес комплекс в България. В Life Fitness зоната на над 1200 кв.м. са позиционирани над 60 уреда със свободни или магазинни тежести, дъмбели, пейки и всичко небходимо за вашата тренировка.

Synergy етажът е снабден с 2 уреда от професионалната серия на Life Fitness Synergy360. В кардио зоната на Pusle Fitness & Spa има над 90 съоръжения.

Trinity Sport & Beauty Center

Модерната фитнес зала е оборудвана с най-високия клас уреди Life Fitness. През целия тренировъчен процес кардио уредите проследяват какво се случва в тялото и изготвят статистика за работоспособността му, разхода на енергия, както и за интензивността на натоварванията.

UPI Beauty & Spa

Фитнесът в UPI Beauty & Spa е оборудван с уредите на Life Fitness.