Бъдете Най-добрите с Най-добрите!

Доверете ни се! Ние ще сме с вас до постигането на вашите цели.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ПРОЕКТ

Живеейки в това динамично време, където информацията и комуникациятя са на един клик разтояние. Време, което е доминирано от видео комуникация, социални мрежи и крипто валути, правилното анализиране и разбиране нуждите и желанията на Вашите бъдещи или активни клиенти е един от основните фактори за успех.

Вашите цели са наш преоритет!!!

Какво искат вашите клиенти?

Правилното решение за постигане на целите!Фитнес залата е мястото , където се събират хора с различни цели, страст и тренировъчна подготовка. Работейки в тясно сътрудничество с вас, за да ви помогнат да определите и посрещнете нуждите на вашия комплекс и в частност на вашите клиенти, ние анализираме Вашите цели, пазар, локацият и конкурентите създавайки основите на бизнес концепцията и конкурентите предимства.

Визуализирайте пространството си

Нашият екип от експерти създава разнообразие от 2D или 3D оформления, за да можете да визуализирате как ще изглежда вашето ново пространство. Те взимат предвид количеството оборудване, ограничението за размера, видовете трениращи и изискванията за безопасност.

Ние ви предлагаме

Цялостни решения за Вашия бизнес

2d и 3d проектиране на фитнес залите

Интериорен дизайн

Оборудване на зали за групови занимания

Финансов анализ на региона

Спортни настилки и аксесоари

Оборудване за съблекални

Обучение на мениджърски и тренировъчен персонал

Финансов анализ на региона

Обратно изкупуване на фитнес оборудване

Бъдете най-добрите с най-добрите!

Вдъхновение за домашен фитнес

СЪЗДАЙТЕ ВАШАТА ЗАЛА ПО СВОЯ НАЧИН.

Сега повече от всякога знаем колко е важно да си осигурим възможност да спортуваме по всяко време на деня. С правилно усвояване на пространството у дома, можете да създадете най-добрата среда за подобряване на тялото и ума. Инвестирането във вашето бъдеще с функционално фитнес пространство за вашия гараж, мазе, свободна стая или градина ще осигури психическо и физическо благополучие за вас и вашето семейство за години напред.

Хотели

Привличайте гости, които искат да харчат повече.

Растежът на уелнес туризма от година на година доказва, че пътниците обръщат все повече внимание на своето здраве и фитнес. Хотелските вериги по света са пионери в тенденцията за обучение, подобряване на фитнес залите и зони за тренировки, тъй като лицата, вземащи решения, осъзнават, че индустрията на гостоприемството може да направи повече, за да отговори на нуждите на гостите за уелнес.
Ядем, спим и дишаме фитнес. Страстни и знаещи хора, които могат да ви помогнат да създадете своята визия, да се докоснете до тенденциите и да отключите най-доброто, което вашето настаняване може да предложи.

Бутици.

Създаваме най-доброто фитнес изживяване

Бутиковите фитнес зали и студиа се отличават с провеждането на тренировки с уникално преживяване. Обикновено те са високо интензивни и функционални тренировки с брилянтна комбинация от забавление и ефективност.
Тези страхотни функционални тренировки изискват внимателно планиране и щателно изпълнение. След дълги години консултиране на клубове да създават уникални функционални фитнес изживявания, ние открихме кое работи добре и кое не.

Вдъхновение

Целта ни е да вдъхновяваме успеха в бизнеса, промените в начина на живот и личните трансформации. Стремим се да видим нашите партньори да реализират своя потенциал чрез положителни резултати. Наша отговорност е непрекъснато да подобряваме изживяването на клиентите, така че хората и фирмите, с които си партнираме да просперират и процъфтяват.