За нас

История

group-93

Основана през 1993г. фирма „Пиел-Фитнес” ЕООД е пионер в сферата на търговията, консултациите, дизайн и обзавеждането на професионални и домашни фитнес центрове. Почти 30 години на българския пазар, тя е доказала професионализма и качеството на предлаганите от нея услуги, създавайки едни от най-модерните и вдъхновяващи спортни обекти.

В условията на една динамично развиваща се, силно конкурентна обстановка във фитнес индустрията, предимството на един обект може да бъде открито единствено в предлаганото от него разнообразие от услуги. С нас, вие избирате да работите не само със световните лидери в бранша, но и с най-богатият асортимент на пазара! „Пиел-Фитнес” ЕООД предлага широка гама продукти, правеща спорта достъпен за всички-любители, професионални спортисти, атлети, хора с увреждания, уреди и аксесоари за фитнеси, зали за групови занимания, медицински центрове, офиси, домашна употреба и др.

Предимствата, които ни отличават

Стремежа за здравословен и природосъобразен начин на живот доведе до световен бум на фитнес индустрията и широкото популяризиране на т.н. фитнес и спа спортни и въсзтановителни центрове. В днешно време грижата за тялото и активния спорт са неизмянна част от „ добрият живот“.

ЗАВЛАДЯВАЩИ КОНЦЕПЦИИ

Широкият спектър на услугите, както и нашият дългогодишен опит гарантира разработването на модерни и завладяваци концепции, които да предлагат незабравимо преживаване и неуспорими резултати на вашите клиенти.

ЦЯЛОСТЕН ДИЗАЙН

В отговор на изискванията на новия век, ние сме в състояние да ви предложим цялостно проектиране, дизайн и изпълнение на вашия спортен комплекс.

РАЗРАБОТВАНЕ НА БИЗНЕС МОДЕЛ

Изготвяне и консултации за разработване на бизнес модел за успешно управление, съобразен с най-новите тенденции в индустрията.

ВЕРЕН ПАРТНЬОР

Дългосрочните партньорски отношение с клинетит, които са избрали да ни се доверят са гарант за успех и постигане на целите.

Лидер в сферата на фитнес индустрията!

Да сме лидерио в сферата си и, за да можем да отговорим на динамиката на фитнес индустрията, непрекъснатото обучение и на нашия екип е непрекъснат процес. За целта ние присъстваме на най-значимите международни форуми, получавайки информация и обучение от лидерите в индустрията. Това допринася за непрекъснатото усъвършенстване на предлаганите от нас услуги:

Това са само част от нещата, с които се различават нивото и професионализма на оборудваните от нас обекти. Все по модерни спортни комплекси, разработени специално за нуждите на крайния клиент предлагайки разнообразие, равни възможности за тренировки независимо от нивото и познанията на трениращите, както и мотивиращито, енергично и незабравимо преживяване във фитнес центровете са от най-важните фактори влияещи на вашия бизнес.

Защо да изберете нас?

Верен партньор във вашия бизнес

Освен уредите и аксесоарите, нашето признание като ексклузивни представители на световни лидери е гарант за дългосрочна подкрепа на клиентите ни с консултации, финансиране и сервиз за вашето оборудване, предлагането на различни опции и сертифицирано рециклирано оборудване. С опита си можем да създадем бизнес модел позволяващ вашето успешно позициониране на динамичния фитнес пазар. Ние сме отдадени на успеха на нашите клиенти. Предлагането на нов подход, дизайн, разположение, или чрез обучения за персонала или трениращите, ние сме най-квалифицираният екип. Така както помагаме на хората да живеят по-здравословно, ние помагаме и на нашите партньори за един успешен бизнес.

Визуализирайте пространството си

Нашият екип от експерти създава разнообразие от 2D или 3D оформления, за да можете да визуализирате как ще изглежда вашето ново пространство. Те взимат предвид количеството оборудване, ограничението за размера, видовете трениращи и изискванията за безопасност.

Ние осигуряваме цялостни, атрактивни и функционални решения.

Нека заедно развием Вашия обект!